Onze Servicediensten

Als importeur van diverse Italiaanse vooraanstaande merken espresso apparatuur is het uiteraard onze plicht de after-sales goed te regelen. Zo worden de afgeleverde espressomachines (nieuw of occasion) voorzien van garantie uit eigen bedrijf en door onszelf in het Nederlands geschreven handleidingen, schoonmaak adviezen en tiplijsten. Deze informatie is weliswaar veel omvattend, maar daarmee helpen wij u uw mooie espressomachine of Jura te beschermen tegen verkeerd gebruik en achterstallig onderhoud.

"Ook wij leren na 31 jaar nog altijd bij!"

Het perfecte kopje koffie haalt u natuurlijk uit een zorgvuldig onderhouden machine.
Dit verschilt enorm per systeem, locatie en gebruik. Maar een ding is zeker
wij gaan voor een optimale staat, het mooiste koffieresultaat en
de uiterst haalbare levensduur van uw machine.
SANDRO MASCILONGo

Espressomachines

Espresso- koffie is als sinds 1988 onze passie, welke wij met veel plezier toepassen in ons serviceatelier. Het perfecte kopje komt alleen uit een machine, die met zorg en aandacht wordt onderhouden en tot in perfectie voor u is afgesteld. 

Jura Volautomaten

Als geautoriseerd Jura Premium Service Partner, zijn wij het inbrengpunt van midden Nederland, voor uw Jura koffiemachine.  Onze monteurs kennen ieder type Jura machine van A tot Z. 

Uw Jura machine wordt altijd met alle zorg en aandacht behandeld en weer in uitstekende staat 
aan u meegegeven. 

Uw Jura staat weer gereed binnen 5 werkdagen*.

Onderdelen assortiment

Van schroefjes en rubbers tot complete boilers en printplaten. Door onze eigen import van espressomachines en onderdelen, kunnen wij in de meeste gevallen reparatie en onderhoud zeer snel voor u uitvoeren.

Wilt u een onderdeel los aanschaffen, dan is dit ook geen enkel probleem. 

Heeft u een vraag over service en onderhoud?

Bent u benieuwd wanneer uw machine zijn onderhoudsbeurt nodig heeft? Of heeft u het idee dat uw machine kwaliteit achteruit loopt? Twijfel niet, vraag onze monteurs om advies. 

Teus Bijlsma
Hoofdmonteur -
Jura Servicemonteur
Sandro Mascilongo
Eigenaar &
Espressomonteur
Arturo Pizzuto
Espressomonteur
Johan
Espressomonteur

Service tijden

Servicetarieven

Om snel te kunnen handelen hebben wij vrijwel alle mogelijke onderdelen, van de door ons verkochte merken, op voorraad. Uiteraard is het mogelijk dat ook wij soms iets specifieks moeten bestellen. In 95% van de gevallen is uw machine netjes binnen 5 werkdagen weer klaar om opgehaald te worden in een van onze filialen.

Wij proberen u altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de reparatie. Komen wij naast het gevraagde onderhoud of aangegeven storing meer punten van aandacht tegen of heeft uw reparatie vertraging opgelopen, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen per sms of whatsapp. Indien noodzakelijk zullen wij dit ondersteunen met beeldmateriaal.

Soms valt een defect of probleem zeer eenvoudig op te lossen, servicekosten voor kleine eenvoudige of extra werkzaamheden worden bij ons dan ook niet altijd gerekend.    Voor het uitvoeren van servicebeurten voor espresso apparatuur en Jura volautomaten, hanteren wij verschillende prijs categorieën. 

Espressomachine servicecategorieën worden verdeeld in een A- B- of C-klasse.  Afhankelijk van de grootte van het systeem. 

Jura machines verdelen wij in een breed scala aan categorieën van losse Servicebeurten tot inclusief onderdelen pakketten. 

Onze servicetarieven en de door ons uitgevoerde werkzaamheden kunt u vinden onder Service in de menubalk.