Sinds 19882017-09-28T17:15:23+00:00

Caffè Tiramisu: ervaring, traditie, passie.  Espressospecialisten sinds 1988.

Caffè Tiramisu is al bijna dertig jaar een gevestigde naam als leverancier van espressomachines, koffiemolens en koffiemelanges. Eigenaar en oprichter Sandro Mascilongo kreeg zijn belangstelling voor Italiaanse koffie van huis uit mee. Vader Gabriele werkte voor zijn komst naar Nederland als barista in tal van zaken in Rome, en het is dus eigenlijk bijna vanzelfsprekend dat Sandro met de juiste mix van opvoeding en genen het vak zou ingaan. Op jonge leeftijd hielp Sandro Mascilongo al zijn vader Gabriele in het bekende restaurant ‘da Gabriele’ aan de Vischmarkt in Harderwijk. Dat Sandro’s zoon Ruggero in zijn voetsporen is getreden, is natuurlijk evenmin toeval.

Wij noemen ons bedrijf La Casa del Caffè, en dat is met goede redenen. Hier draait alles om lekkere Italiaanse koffie, en koffie is voor ons ook meer dan een product. Natuurlijk is het een beetje een cliché om Italiaanse waar te koppelen aan passie, maar voor ons is koffie echt een liefhebberij, en die beleving dragen wij met succes over op onze klanten.

In de beste Italiaanse traditie zijn wij een hecht familiebedrijf, met filialen in Hilversum en Harderwijk. Wij hebben uitstekende contacten in Italië, daarbij geholpen door onze Italiaanse wortels, en dus kunnen wij u als geen ander een zeer gevarieerd en kwalitatief hoogwaardig aanbod presenteren.

Ons assortiment omvat uitsluitend espressomachines, Jura-volautomaten en koffiemolens van bewezen kwaliteit. Om het kaf en het koren te scheiden, vertrouwen wij op onze eigen reparatie- en  onderhoudsafdeling die door de jaren heen een schat aan ervaring heeft opgebouwd. Hoe deftig een machine ook mag overkomen, het is uiteindelijk het binnenwerk dat de kwaliteit bepaalt. Machines die wij in het assortiment hebben voldoen aan hoge eisen, en het is niet zelden dat er apparaten van 25 jaar of ouder bij ons in onderhoud worden gegeven.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor de aanschaf van nieuwe machines, maar wij hebben ook regelmatig mooie gebruikte apparaten in de aanbieding die geheel zijn nagezien.

 

De koffiemelanges die Tiramisu aanbiedt, worden door de Mascilongo’s zorgvuldig geselecteerd op prijs en kwaliteit. Het assortiment omvat koffiesoorten van gereputeerde leveranciers als Mokador, Giuliano en Marcafe, maar ook ons eigen huismerk in diverse smaken.

Met koffie is het als met wijn, er zijn vele soorten en smaken, en dat hele pallet vindt u bij ons. Het samenspel van de mix van bonensoorten en de manier van branden bepaalt de smaak. Koffie maken is echt een vak, en nergens anders dan in Italië verstaat men dat vak het beste. Hoe het precies zit, leggen wij u graag uit, en belangrijker nog, wij laten u de proef op de som nemen.

Allora, kom langs om uw smaak te ontdekken. Laat onze kennis, ervaring en passie uw smaak verrijken door een kwalitatief hoogwaardig kopje espresso, koffie, cappuccino of latte macchiato te proeven. Laat u deskundig adviseren over welke machines bij u passen. Het echte verschil in kwaliteit en vakmanschap vindt u bij ons, bij Tiramisu, La Casa del Caffè. Maar let wel; hou er rekening mee dat u even tijd kwijt bent als u in Hilversum of Harderwijk naar binnen loopt.  Sandro en Ruggero raken namelijk niet uitgepraat over Italiaanse koffie.

TiraMiSu ‘La Casa del Caffè’ is importeur van onder meer de espressomelanges van Mokador, Caffè Gioia, Mokambo, MarCafe, Caffè Carbonelli, Giuliano, Arabicaffè, Brasil Oro  en van de apparatenmerken Faema, Isomac, Bezzera, BFC, Izzo, Quamar, Macap en LaFaimac. Naast deze merken hebben wij nog vele ander bekende namen als QuickMill en Vibiemme in het assortiment.  De onderhouds- en reparatieafdeling bevindt zich in Hilversum en de distributie van de vele mooie koffies gaat via het hoofdkantoor in Zeewolde waar tevens ook koffiecursussen en trainingen worden gegeven in de praktijkruimte. 

Het overzicht van de producten en diensten die TiraMiSu “La Casa del Caffè” levert:

  • meer dan 50 soorten Italiaanse melanges uit eigen import
  • meer dan 80 modellen van de betere machines met bijbehorende molens
  • vele Italiaanse espresso- en cappuccinokopjes en latte macchiatoglazen
  • allerlei attributen omtrent barista-benodigdheden
  • presentaties en barista-opleiding en/of begeleiding
  • onderhouds- en reinigingsmiddelen voor uw apparaat
  • eigen onderhoud- en reparatieafdeling voor snelle en bekwame service voor espressoapparatuur en Jura-volautomaten.
  • espresso-cappuccino-catering tot 200 personen
  • levering aan horeca en kantoor tegen groothandelsprijzen
  • productie / opzetten van een professioneel private label koffiemerken

 

test

december 2018
M D W D V Z Z
« okt    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann